cult på öland

Familjen och vänner till familjen har ju varit på campingsemsester i Borgholm, och när man går där på storgatan, finns det ju outletbutiker både till höger och vänster, efter ett tag blir man förblindad av dem.
- Men, så känner jag igen CULTdesigns logga ---- cultoutlet. Det kan man inte missa. Jag blev jätteglad.
Jag fick med min väninna och vi shoppade loss och fick lite nya krukor med hem. - halva priset -
Vilken julafton!

image23image24
foto: cult design

Nu växer mitt CULT innehav lite eftersom...

Victoria 30 år

Kom igår hem från en härlig semestervecka på Öland.
Vi campade på Kapelluddens camping i centrala Borgholm, vi bodde perfekt med tanke på helgens Victoriafirande. Det var fina cykelvägar till Solliden och inte så värst trångt som det  var på bilvägen dit. (Vi höll dock på att köra på Henke Larsson utan för hotell Strand)

Familjen hade packat en picnicväska med kallskuret och hemgjord potatissallad som vi avnjöt innan vi gick genom grindarna till Solliden. Det var dubbla budskap om när firandet av Kronprinsessan Victoria skulle ske, så med god marginal (ca 2 timmar) stod vi nära repet och väntade. En väntan som gav resultat. Kungen, drottiningen och kronprinsessan kom och gick en meter framför oss. Victoria var så glad att vi hade kommit och klappade vår yngsta dotter på huvudet. När vi sedan frågade henne vad hon gjorde då - "tittade ner i gräset", sa hon.....

image22
foto: privata

Upp på cyklarna igen och tillbaka till campingen för att lämna av picnickorgen och stoppa lite mer mat i magen. Vidare på cyklarna igen förbi hamnen och till idrottsplatsen, där sedvanlig tv-sänd "gala" inspelades, med kungafamiljlen och årets victoria stipendiat -Henke Larsson.
Vilken hellyckad dag! Vi återkommer nästa år igen.


Många idéer

Jag har så många idéer på vad jag ska göra med mitt liv, blir så inspirerad av tjejjer jag stött på här på bloggen, exempelvis Isa som skapat Isa Form, och Veramedflera som skapat vimsadekor. Att de bara tar tag i det man gått och tänkt på länge.

Nu har jag semester några veckor, idag åker vi till solen och vindarnas ö, för att bla vara med och fira kronprinsessan Victorias födelsedag.

När vi sedan kommer hem är jag arbetslös, och jag är så trött på att söka jobb, kanske komma på intervju men sedan snubbla på målsnöret. Vem har rätt att bestämma vem som är rätt man på rätt plats??

Just nu går mina tankar på att följa Isas och Veras linje och starta något eget. Håll utkik!!

image18
bild: från Isa form

Koden för reklam 1
Koden för reklam 2
Koden för reklam 3