Victoria 30 år

Kom igår hem från en härlig semestervecka på Öland.
Vi campade på Kapelluddens camping i centrala Borgholm, vi bodde perfekt med tanke på helgens Victoriafirande. Det var fina cykelvägar till Solliden och inte så värst trångt som det  var på bilvägen dit. (Vi höll dock på att köra på Henke Larsson utan för hotell Strand)

Familjen hade packat en picnicväska med kallskuret och hemgjord potatissallad som vi avnjöt innan vi gick genom grindarna till Solliden. Det var dubbla budskap om när firandet av Kronprinsessan Victoria skulle ske, så med god marginal (ca 2 timmar) stod vi nära repet och väntade. En väntan som gav resultat. Kungen, drottiningen och kronprinsessan kom och gick en meter framför oss. Victoria var så glad att vi hade kommit och klappade vår yngsta dotter på huvudet. När vi sedan frågade henne vad hon gjorde då - "tittade ner i gräset", sa hon.....

image22
foto: privata

Upp på cyklarna igen och tillbaka till campingen för att lämna av picnickorgen och stoppa lite mer mat i magen. Vidare på cyklarna igen förbi hamnen och till idrottsplatsen, där sedvanlig tv-sänd "gala" inspelades, med kungafamiljlen och årets victoria stipendiat -Henke Larsson.
Vilken hellyckad dag! Vi återkommer nästa år igen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback