Andra veckan

Gardinerna i förra inlägget har inte blivit sydda än....

Jag har så mycket i mitt huvud nu - många tankar som måste falla på plats. Det är nu andra veckan jag går på min starta-egetkurs. Detta är helt perfekt för mig, idéerna bara sprutar, min affärsidé har jag modifierat lite, men det känns som om det bara blir till det bättre.
Häromdagen var jag inne på utbildningsföretagets hemsida och kollade lite på vad de mer sysslade med, då hittade jag en KY-utbildning de kallade för entreprenörskap (40p), jag läste igenom informationen och därefter anmälde jag mitt intresse. Tänkte att utbildningen startar väl efter sommaren....Idag, när jag precis körde in bilen i carporten, ringde en man och presenterade sig att han läst min intresseanmälan och ville gärna veta lite mer om mina idéer och min bakgrund. Jag fick också veta att utbildningen börjar på måndag! - kanske lite kort betänketid, men jag var så upprymd av allt positivt jag upplever just nu, så jag såg inte alla kläder som låg i en hög på hallgolvet. Jag fortsatte direkt in i köket med ett leende på läpparna......

Det är min tur att ha flyt nu! - Efter flera år av vikariat, uppsägningar, sjukskrivning och annat trams.

Jag ska prata med min nuvarande kursledare i morgon och berätta mitt beslut, - ska noga överväga det i natt!

Skapar

Jag gillar att ha saker att hitta på hela tiden, och det lovar jag att jag har. Jag gillar att sy, pärla och fixa till hemmet så att det blir bättre, och trevligare.
I förra veckan köpte jag tyg på
IKEA för att sy hissgardiner till ett av rummen på bottenvåningen, jag hoppas jag kan göra det idag eller i morgon, kanske visar jag en bild här på bloggen då, om jag kan få till det.
Tyget jag ska sy av är en av februarinyheterna som jag spanat in sedan i somras..... det heter FREDRIKA och jag gillar de runda formerna och glada färgerna. Hoppas det blir bra.

image35
metervaran FREDRIKA - www.ikea.se

fettisdagen

Idag har jag varit hos min kompis Anna på förmiddagsfika och fick nybakade semlor, det var jättemumsigt. Efteråt tog vi en lång promenad för att förbränna dem  - hoppas det funkade.

När jag sedan på eftermiddagen skulle hämta barnen, dog bilen på skolparkeringen. Enligt P skulle jag rycka i några sladdar vid batteriet som det kunde vara glapp i, det hjälpte inte (eller så var det fel sladdar). Som tur var kom en av dotterns kompisars mamma just och vi kunde åka med dem hem. Tack snälla K!
Bilen fick stanna kvar till kvällen, nu är den hemma i carporten i säkert förvar och jag har fått instruktioner om vad jag ska göra om det händer igen.

Koden för reklam 1
Koden för reklam 2
Koden för reklam 3