Ett vuxetsovrum ska bli två barnrum

Vi kommer i helgen att göra om vårt vuxensovrum till två lite mindre barnrum.
Det ena rummet ska vår snart 5-åriga tjej ha, där tänkte jag lite Pippi-Långstrump tema och det andra, som vår 3-åriga tjej ska få tänkte jag Lilla Anna tema.

Har någon av er där ute några bra idéer på hur jag kan göra rummen lite kul för barnen.
Vilken färg ska jag ha på väggarna? Måla eller tapetsera?? Kom gärna med kreativa förslag.

Jag gillar att sy, måla och fixa så jag har redan börjat på ett lapptäcke i rött/vitt till lilltjejen.
En kompis är en fena på att måla, så av henne har jag beställt målningar av Lilla Anna och Pippi, de kommer förmodligen om någon vecka.

Äntligen

Jag har sett dem, och beundrat dem länge.

När
Formexmässan gick av stapeln för ca en månad sedan bad jag min kompis som har en Inspirations-butik här i byn, kolla lite extra på CULT designs sortiment. Om hon gillade det föreslog jag att hon skulle ta hem till sin butik och börja sälja där, eftersom det inte finns någon annan på flera mils radie som har CULT designs produkter i sortimentet.
Helt otippat!! gillade hon produkterna och har nu fått hem dem. Guess what? Det har blivit succé, känns jättebra och kul för både henne och mig tycker jag.

Nu har jag äntligen köpt mina första Cult-design-prylar.
Det blev en glasvas+ 2ljuslyktor varav en med myrgång... Det blev jättebra på köksbordet och jag är helnöjd. Jag är nu spekulant på en hörnvariant i någon av de olika höjderna.

Anja

Jag bara undrar, hur lyckas man så bra som Anja Pärsson?? Hon är ju helt makalös - 3 guld av 3 möjliga hittils, i VM i Åre.  Och ändå säger hon att dagens störtloppsåk var det sämsta hon gjort i den backen...men i alla fall... Kanonbra Anja!!

Johannas

Vad kul det är att läsa andras bloggar, jag glömmer nästan av att skriva själv....

Jag var inne på
inredning och pyssel och hittade där en länk till Johanna form & design.
Johanna har butik i Båstad, men hennes produkter hittar du lite varstans i vårt avlånga land.
johanna logga

johanna

Johanna illustrerar mycket fint, såsom bl a kort, album, brickor, mm. Hon har gjort frilansuppdrag inom illustrationer och mönster åt bl a Ordning & Reda, Mique of Sweden, Polarn o Pyret, Sandbergs Tapeter och Twins home.
Hejja Johanna, jag tycker det är urhäftigt att man vågar satsa på sin idé!

 


Mitt i natten

Här sitter jag vid datorn, mitt i natten. Idag är det jag som inte kan sova......

Det har varit en händelserik dag, det har varit kanonkul på arbetsträningen och jag känner att det verkligen går åt rätt håll. Idag kom min handledare till mig och frågade om jag ville komma in och prata med honom om ett jobbalternativ.
Eftersom många av mina tankar har snurrat kring jobb framöver, blev jag jätteglad, vi ska träffas på måndag förmiddag för att prata vidare.

Jag såg på inredningsprogrammet "Till Salu" på femman i veckan, och konstaterade att en ny affärsidé håller på att växa fram i min hjärna.
Visst skulle man kunna köpa gamla hus billigt, göra dem superfräscha och sälja dem därefter och tjäna en rejäl hacka!! Jag skulle bara ÄLSKA det! Vi får väl se hur det går framöver......Wish me luck!

I morgon (eller egentligen idag...ska jag hjälpa mamma att tapetsera om hemma hos henne, jag tipsade henne om tapeten
mammas tapet    y.t.a 4758 från
ECO ur kollektionen y.t.a, den kommer att bli jättefin. Den ser ut som ett krulligt mönster som är lite blank och sladdarna tar aldrig slut. Jag skulle gärna vilja ha den själv i hallen uppe.

Koden för reklam 1
Koden för reklam 2
Koden för reklam 3