En riktig inspiratör

Denna veckan har barnens febersjuka avlöst varandra, och just nu sitter yngsta dottern i mitt knä och är riktigt HES, har hon också fått feber, får hon vara hemma i morgon. Trots att dagis är det hon längtar mest till.

Som ett avbrott i denna sjukstuga fick jag i onsdags kväll möjlighet att lyssna på en av de härligaste talare jag lyssnat på -
Lou Rossling. Hon hade sån skön röst att lyssna på, och så mycket klokt att förmedla. Lou har jobbat med barn under hela sitt liv, på olika sätt och hon berättade tydligt, med glimten i ögat hur man kan släcka barnens "stjärnögon", och därmed deras fantasi och livsglädje. Man fick sig verkligen en tankeställare. Lou pratade också om hur tankens kraft blir i verkligheten, och att man har ett val hur man vill se olika situationer - och då blir resultatet också olika.

Lou kommer att synas på TV4 söndagsmorgon den 22 mars, och i Fråga doktorn den 23 mars. Dessutom kommer hon också att föreläsa tillsammans med Stefan Einhorn vid ett flertal tillfällen. Ta möjligheten att lyssna på henne.
Det finns också möjlighet att köpa hennes föreläsning på DVD, på hennes hemsida.


bild: Lou Rossling / www.lourossling.se


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback