Nytt i köket

Jag har inte skämt bort er med att visa bilder ur mitt hem, men idag känner jag att jag gärna vill visa en liten del av mitt kök som jag är mycket nöjd med.
För några veckor sedan hängde jag med min mamma till Malmö, hon var på utbildning och jag tog en sväng till Stoff och Stil.  - Jag kan gå där hur länge som helst... och få en massa inspiration - jättekul!

Nedan visar jag lite av det jag köpte där..
Den prickiga vaxduken är helt suveränt lätt att torka av, och den fanns i flera olika bottenfärger. Jag fick en liten bit över, och av den sydde jag en påse "typ stelton" som jag fodrade  - alltså vaxduk både på in- och utsidan. Helt perfekt att ha som liten skräppåse på bordet. Däri hamnade lock från yoggi och risifrutti samt använda servetter. Det var skönt att samla ihop skräpet redan på bordet, och därefter gå och vända ut och in på påsen i soporna, därefter bara torka av den med disktrasan.
Jag kommer absolut att göra flera sådana, förmodligen kan man köpa dem på
www.tjusigt.nu om några veckor.....

Jag köpte också ett randigt vaxdukstyg i samma färgställning, som jag klädde kökssoffan med, allt för att underlätta i vardagen. Det är bara att torka av om någon spillt - istället för att skämmas när man får gäster att man inte blivit färdig att tvätta "sofftäcket". Det blev en härlig helhet!

Vasen som liljan står i, är en av de platta plastvaserna som jag säljer på www.tjusigt.nu .
Servettställ från Tupperware och ljusstake "Gracilis" från Cult Design, brödpåse från Stelton



bild: från mitt eget kök

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback