Produktbilder är ett måste

För att visa upp vad man skapar, köper eller tillverkar måste man ta produktbilder.

Jag har kungen systemkamera -än, och har haft problem med att få till bra bilder.

Men idag tyckte jag det var hyfsat bra vårfint ljus som kom in genom fönstren, så jag passade på att fota några produkter form ska läggas upp på hemsidan inom kort.

Genom att "redigera" bilderna på instagram får man också till fina effekter i bilderna.


Färgglada knoppar

Jag fastnade för dessa härliga färgglada knoppar som man antingen kan klistra på väggen, eller skruva fast.
 
De kommer att få hänga med till min ateljé, där de kan få bli en snygg väggdekoration, bara som de är, eller möjligtvis kan något enstaka få hänga därpå.
Knopparna säljs i 5-pack på IKEA för 59 kr och heter LOSJÖN.
 
I barnens rum kan man aldrig få för många krokar/knoppar, och jag tror minsann att de skulle gilla de här färgglada varianterna...
Men jag ser också att det finns flera färgglada tillbehör i samma serie, som passar i badrummet, så grundtanken är nog att de ska placeras där, men valet är helt fritt!
 
 
 
 
Trevlig söndag!

Vårens färger

Snart blir det ute-väder. Vad jag förstått har de lovat över 10 plusgrader i morgon, söndag. Det har vi väl längtat efter?
Att sitta ute och läsa, fika och bara njuta av att våren är på gång, ger mig massor av energi....
 
Jag såg att den nu mera klassiska IKEA PS VÅGÖ-fåtöljen i helgjuten plast nu säljs för endast 149 kr (till IKEA Family-medlemmar) istället för ordinarie 249 kr. Har inte riktigt koll på hur länge erbjudandet gäller eller om det gäller i alla IKEA-varuhus, men i alla fall över denna helgen i vårt IKEA-varuhus i Älmhult.
 
De nya färgerna för året är gul, orange, och turkos, dessutom finns också svart, och vit. Perfekt i både storlek, färg och funktion passar IKEA PS SANDSKÄR-bordet som har en löstagbar bricka som bordsskiva.
 
 
Trevlig lördag!
 
 
 
 
 
 

Många möten

Igår var jag utställare på en mässa för unga och lite mer etablerade företag här i Älmhult. Så lyckat!

Jag träffade många gamla bekanta, men också flera nya kontakter. Jag blev också intervjuad av lokaltidningen...

Eftersom jag slutar skolan om en månad ville jag passa på att berätta att jag fortfarande lever! Att tjusigt nyligen flyttat in på Funkisfabriken och att jag bjuder till kalas i samband med invigningen den 10-11 maj.

Spännande att se vad de nya kontakterna kan ge...


Skydda bordet

I veckan har jag jobbat med att förbereda min nya ateljé för kommande arbeten.

Jag har en jättestor spånskiva ca2x3 m som ligger löst ovanpå ett par mindre bord. Det känns stabilt.

För att göra bordsskivan praktisk att jobba på har jag klätt den med prickigt hyllpapper. Hyllpapper är lite kraftigare än presentpapper, därför valde jag det. Jag häftade fast det med en häftpistol under bordsskivan för att hålla bordsskivan "ren".
Allra överst har jag lagt halvtjock täckplast som är lätt att byta ut om det blir färg eller klisterklibb på.

Att jag gillar prickigt är ingen hemlis.... Jag valde ett rött symmetriskt prickigt papper med vita prickar för att det också ska vara till hjälp då jag ska klippa tyg, eller måtta något annat. Funkar lika bra som som ett rutigt papper..,Koden för reklam 1
Koden för reklam 2
Koden för reklam 3