Dagarna rusar iväg

Kan inte fatta hur snabbt dagarna går, idag är det torsdag och imorgon är det helg.
I kväll ska äldsta dottern (8år) ha pyjamasparty tillsammans med en kompis, vi var uppe länge igår och förberedde tipsfrågor och discobiljetter...

Tänkte berätta om förra helgen då mannen jobbade, men jag och barnen åkte till Höganäs/Helsingborg tillsammans med ett par vänner.
Vi åkte först till Fabriksbutiken i Höganäs, för att köpa lite keramik till outlet-priser, barnen fick också en rosa flugsmäck! Den har använts flitigt denna vecka mot både flugor och mygg.

Därefter åkte vi vidare till Sofiero, som ligger i utkanten av Helsingborg, precis vid havet och man ser lätt över till Danmark. Det är verkligen en härlig miljö. Just i lördags var det dessutom stora Rhodedenrondagen, och extra många besökare som tittade på dessa maffiga buskar i många olika färger. Vi fokuserade istället på Majas trädgård, som är uppbyggd i en liten del av Sofiero. Jättefint. Ni känner säkert igen Majas alfabet, boken och sångerna, vi gick där och nynnade i flera timmar och såg hela tiden nya detaljer som man skulle vilja fixa till i sin egen trädgård hemma, för att den ska bli mer barnvänlig och för att barnen också ska hitta odlarglädjen.

image51

bilder: privata

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback